default-header

Verrassende inspiratie

Home Verrassende inspiratie
Ooit lazen we dat een goede versspeciaalzaak niet alleen producten verkoopt, maar ook advies geeft. En daar zijn wij het helemaal mee eens! We adviseren u graag over houdbaarheid, verrassende smaakcombinaties en bereidingswijzen en helpen u bij het maken van uw keuze. Heeft u vragen, stel ze gerust. Onze medewerkers vertellen u graag alles over onze producten. Bij Boerderijwinkel Lizette is altijd ruimte voor een persoonlijk praatje!

Recepten

Naast vers en vertrouwd, staat ook verrassend bij Boerderijwinkel Lizette centraal. Wij verrassen u graag, bijvoorbeeld met deze inspirerende recepten. Maak deze lekkere, vernieuwende of vertrouwde gerechten met de verse producten uit onze winkel!

lees meer..
Recepten

Nieuws en tips

Ons bedrijf is continu in ontwikkeling en we hebben dan ook regelmatig iets te melden. Op deze pagina delen we nieuws zoals aangepaste openingstijden en wijzigingen in ons assortiment, maar ook interessante tips met u!

lees meer..
Nieuws en tips
Op zoek naar een geschenk uit de streek?

Op zoek naar een geschenk uit de streek?

Op zoek naar een smaakvol pakket, origineel cadeau of lekkere delicatesse uit de streek? Dan moet je bij Boerderijwinkel Lizette zijn! Neem een pakketje uit het schap en geef het om iemand te bedanken, als uniek verjaardagscadeau of voor de feestdagen. Zelf een pakketje samenstellen met verschillende streekproducten? Ook dat is mogelijk! Vraag onze medewerkers om hulp.