default-header

Verse producten

Home Verse producten
Bij boerderijwinkel Lizette kunt u terecht voor een breed assortiment verse producten. We bieden u asperges, prei, rabarber en diverse koolsoorten van eigen land, aangevuld met onder andere aardappelen, eieren, fruit en groenten van boeren uit onze regio. Ook hebben we dagvers brood en banket van Echte Bakker Dieteren uit Maasbracht en diverse streekproducten in ons assortiment. Om het u makkelijk te maken verkopen we kant-en-klare maaltijden, salades, soepen en vers gesneden groenten.

Verse groenten & fruit

Wij bieden u een ruime keuze verse groenten en fruit. Asperges, prei, rabarber en diverse koolsoorten komen vers van het eigen veld, overige producten worden aangevuld door boeren uit de regio.

Verse groenten & fruit

Kant-en-klaar

Geen tijd of zin om uitgebreid te koken? Wij maken het u graag gemakkelijk met een groot assortiment kant-en-klaar producten. Onze maaltijden, stamppotten, salades, soepen en gesneden groenten worden dagelijks vers voor u bereid!

Brood & banket

Op zoek naar iets lekkers voor bij de koffie, een heerlijke vlaai, verse boterhammen of een knapperig broodje? Boerderijwinkel Lizette beschikt over een eigen broodafdeling waar dagvers brood en gebak van Echte Bakker Dieteren uit Maasbracht wordt verkocht.

Brood & banket

Streekproducten

Ook voor smaakvolle streekproducten en lekkere delicatessen uit de regio moet u bij Boerderijwinkel Lizette zijn. Wij leveren u graag smaakvolle kwaliteitsproducten van onze partners uit het zuiden van het land. Genieten doe je met lokaal lekkers!

Streekproducten

In het seizoen

Als versspeciaalzaak werken we graag met producten uit het seizoen. Daarom hebben we in de winter heerlijke stamppotten en diverse koolsoorten van eigen land. In de zomer zijn we juist fan van frisse salades en zacht fruit. Kijk op de groente- en fruitkalender van Milieu Centraal om een bewuste seizoenskeuze te maken.

In het seizoen

Pakketten & cadeaus

Iemand bedanken, verrassen met de feestdagen of verblijden met een uniek verjaardagscadeau? Met onze regionale delicatessen verwerkt in goed gevulde streekpakketten, heeft u een smaakvol geschenk. Leuk om te geven, lekker om te krijgen!

Pakketten & cadeaus

Bestellen

Heeft u een speciaal product nodig? Op bestelling kunnen wij bijna alle groente- en fruitsoorten leveren. Ook als u zeker wilt zijn van uw zaak kunt u om teleurstellingen te voorkomen beter een bestelling plaatsen. Mail ons of kom langs in onze winkel!

Bestellen
Op zoek naar een geschenk uit de streek?

Op zoek naar een geschenk uit de streek?

Op zoek naar een smaakvol pakket, origineel cadeau of lekkere delicatesse uit de streek? Dan moet je bij Boerderijwinkel Lizette zijn! Neem een pakketje uit het schap en geef het om iemand te bedanken, als uniek verjaardagscadeau of voor de feestdagen. Zelf een pakketje samenstellen met verschillende streekproducten? Ook dat is mogelijk! Vraag onze medewerkers om hulp.