default-header

Vertrouwde winkel

Home Vertrouwde winkel
Boerderijwinkel Lizette is een begrip in Sint Joost en omgeving en niet alleen door het uitgebreide assortiment verse producten. Ook voor een persoonlijk praatje of goed advies bent u bij uw vertrouwde boerderijwinkel aan het goede adres. Wij verkopen u met plezier groenten, fruit, salades, maaltijden, aardappelen, brood of streekproducten en verrassen u graag met lekkere recepten en inspirerende tips.

Vroeger en nu

Boerderijwinkel Lizette is al ruim 20 jaar uw vertrouwde winkel voor ambachtelijke boerderijproducten zoals groenten, fruit, eieren, streekproducten, brood en banket.

De basis voor de boerderijwinkel zoals we die nu kennen, werd gelegd in 1994. Toen startten Eric en Lizette met het telen van prei en bloemkool op kleine schaal. Vanaf 1997…

lees meer..
Vroeger en nu

Van eigen veld

De oorsprong van Boerderijwinkel Lizette ligt in 1994, toen Eric en Lizette een landbouwbedrijf begonnen. Ze teelden prei en bloemkool op kleine schaal.

Het telen van producten is altijd Erics passie gebleven, ook toen Lizette haar boerderijwinkel begon. De wisselwerking tussen het ondernemerspaar zorgt ervoor dat Boerderijwinkel Lizette nog steeds asperges, prei,…

lees meer..
Van eigen veld
Op zoek naar een geschenk uit de streek?

Op zoek naar een geschenk uit de streek?

Op zoek naar een smaakvol pakket, origineel cadeau of lekkere delicatesse uit de streek? Dan moet je bij Boerderijwinkel Lizette zijn! Neem een pakketje uit het schap en geef het om iemand te bedanken, als uniek verjaardagscadeau of voor de feestdagen. Zelf een pakketje samenstellen met verschillende streekproducten? Ook dat is mogelijk! Vraag onze medewerkers om hulp.